Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höst

Dikt för dagen

vinden leker
med kronor
ören
ramlar ner




Fri vers av Anneli Pietikäinen
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-07 17:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för denna glittrande dikt - nu lyser det även på min gård.
2020-10-10

  stormengudrun VIP
Den var rolig :-)
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anneli Pietikäinen
Anneli Pietikäinen