Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel stad

Att hitta i vårt avlånga land är inte så lätt

Eller att hålla på städerna rätt

 

Men att som busschaufför tappa sin destination 

Är nog ändå en smått farlig prestation 

 

Ty att på sjukhustransportörerna i fel stad ringa

Kan stor förvirring för alla bringa

 

Ty när de i gropen i Umeå står

Blir uppgiften för transportören i Östersund svår

 

Ty många mil det skiljer mellan dessa städer

Om teleportering som resemetod inte inträder

 

Och så vitt jag känner till

Så står den möjligheten helt still

 

Så det får en geografilektion för chauffören bli

Så han på sin position kan få pli

 

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-08 06:54



Bookmark and Share


  den nakna poeten
bra skrivet en händelserik dag
2020-10-08

  Solstrale VIP
Ja det händer då och då
att de hittar på
en plats som ej finns
då står man där som kvinns
inget hem de sedan hitta
det är då man håller handen för munn innan man skriker ... !!!

bra rim och en jättebra belysning av ett inte så ovanligt fenomen!
2020-10-08

  ULJO
GPS-Navigering
2020-10-08

  siv birgitta.a. VIP
tack bra skrivit
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP