Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dörren var stängd


Tomheten

Ingenting betydde något längre
först gick de andra
sedan gick du

tomheten står här
dörren är stängd

vishet finns där
men vad hjälper det nu

allting har rasat
allt gick itu

här har vi klimax på många sätt
jag nystade och sedan tog tråden slut

nu är det akut
hur kan livskurvan stiga

© Bibbi Ahrnstedt




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-07 22:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att längta ljus som skingrar mörkret.
2020-10-09

  Nils-Robert
Mörka rader som ända andas hopp på sista raden.
2020-10-08

  Solstrale VIP
bra fångat om livets tvära kast!
2020-10-08

  ULJO
Berörande rader
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt