Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

 

Mörkret sänker sig

över staden

dags att sova

bara några fönster

är ännu upplysta

Det är för de vakande

som det är tänt




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-07 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet och jag bokmärker texten! Min mamma brukar låta lampan lysa i köket, hon tänker på dem som går hem sent.
2020-11-09

  Kajan VIP
Stämningsfull, med den lite ödsliga nattkänslan.
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Texten påminner mig om när jag satt och vakade vid livets slutskede och bara en liten lampa var tänd!
2020-10-09

  Feliaxel VIP
Alltid någon som måste vara vaken nattetid
2020-10-08

  ULJO
För dem som jobbar natt
2020-10-08

  Annie b'larsson VIP
Tycker mycket om titeln.
Bokmärke.
2020-10-08

  Annie b'larsson VIP
Vad fint!

Tänker på flera vaknätter. Oroliga var de alla. Visste aldrig hur det skulle sluta.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP