Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min tur att skriva höst

De ligger på stigen
glittrande
hejdar de mina steg
fnissande nakna

måste infånga stunden
ett foto kräver de
av mig
poserar bland skuggor
vissa vill ha ljus

jorden önskar mylla
blöter
väter löven
de gula luktar oktober
de bruna lite jord

julen blir lycklig i år
för det är en vacker höst




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-07 23:42



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Tycker om den här dikten. Så enkel och befriande. Men medan jag läser inser jag att den inte är så enkel.
2020-10-08

  SatansSon VIP
hoppas det inte blir jul.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP