Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville bara hjälpa dig

Min vän

Det gör ont i hjärtat

Jag ser DIG, ditt lidande

Hur du måste kämpa

Hur dåligt du mår

Din förtvivlan

Hur du är uppgiven, bara vill somna och aldrig mer vakna

Jag vill vara din vän

Finnas för dig som ett stöd

När hela tillvaron är ett stormande hav

Vill jag vara en trygg vågbrytare att söka lä inom

Nej jag är inte rik på pengar så jag kan inte lösa ekonomiska problem

Men jag kan finnas för dig, Lyssna.. om än ibland klumpigt

För min hjärna lever sitt egna liv och jag tänker ofta på mycket

Många saker samtidigt... en del av priset för kreativiteten

 

När du vänder taggarna utåt

Säger åt mig att gå 

Att jag inte kan göra mer för dig

Som ett slag i ansiktet på en vän

Jag kan inte truga eller tvinga dig

Bara tyst acceptera att Du vänder mig ryggen

Riktar din ilska och irritation på mig

misstror mig och missuppfattar mig

Medan dina demoner och spöken sliter i din själ

Medan du saknar den som gjort dig så mycket illa

Ditt hjärta är inte sams med ditt förnuft

 

Jag förstår dig mer än du tror eller tycker

Du får välja och göra som du vill

Jag försvinner inte.. men jag kommer vara tyst

Den dag du saknar att prata med mig kanske aldrig kommer

Men den dagen finns jag 

Vill vara din vän

Det är allt jag kan vara

Ville bara hjälpa dig

Så du slapp känna dig så ensam och utlämnad

Så du inte kände dig osedd och inte omtyckt

Saknar dig

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-08 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP