Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masala Chai


Te med
aromatiska kryddor
och skummad mjölk

formad till ett hjärta
på toppen

Känner mig modig
idag

Behövde något
kryddstark
efter
tandläkarbesöket

Masala Chai

En fullträff




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-08 09:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tandläkarbesök kräver starka smaker
2020-10-08

  alicja lappalainen VIP
Dikten väcker mina smaklökar

2020-10-08

    Lena Staaf VIP
En dikt som också träffar rätt.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP