Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygeltur



Durhyllta ackord


på ditt tankefrös flygel.


Tonande ruta.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-08 09:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Spännande text !
2020-10-11

    ej medlem längre
En idé som låter och känns som ljuv och lätt musik i hela kroppen. Jättefin!
2020-10-10

  Elinor Sörensson VIP
Ett tankefrös ljusa

livsklang i crescendo


2020-10-09

  AiA Maria den fria
Förnimmer

T

sökande

Totalitet


Vackert!


Tack!
2020-10-08

    Lena Staaf VIP
Vackert ljudande tankeackord.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP