Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In mot framtidshopp



Det förflutna steg ned


i nuets flod alltmedan


framtidens uppåtstigande


hopp tände visioner för


den inre mörkermisär





folket gavs förtröstan och


makten en fingervisning


om vidsynthet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-08 11:36



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit. tack
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om det förflutna, nuet och framtiden!
2020-10-12

  Solweig Jansson VIP
Vackert flöde med förhoppningar !
2020-10-11

    ej medlem längre
Fin poetisk tolkning av det flöde som är vår samtiddär ödmjukhet och vidsynthet har svårt att rymmas bland pompösa utspel och det rädslostyrda undermedvetna.
2020-10-10

  Elinor Sörensson VIP
Det förflutna förlikar sig med nuet
och förenas i en hoppfull framtid.


2020-10-10

    ej medlem längre
Tycker om hur det förflutna, nuet, framtiden och visioner binds samman mot inre mörker och för vidsynthet. Sparas!
2020-10-10

  Öknens Ros VIP
Andas förtröstan och hopp.
2020-10-09

  Briza media
En hoppfull dikt! Vackert, tack!
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Tydligt perspektiv
Speglar än mer -än ”en fingervisning”...

Vidsynthet- I Like :)

Tack!



2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP