Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kalla händer

Nacken sitter kvar
på huvudet
det känner jag
kroppen vill stöta bort
varje tanke
av rött självförakt

våldtagen

börjar smärta hårt
kalla händer
på min hud stinker

äcklas




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-08 12:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vet själv. blev våldtagen av 2 grannar på gruppboendet i avesta, var tvingad flytta. kärringjäveln som bestämde där trodde inte på mig.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP