Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedelmakeri...

Om sedelförfalskare känt ära!
Se´n gått och lärt sig rätt i sedelära!
Då kunde vi alla
som vår börs glatt tralla:
- Så härligt det va´! Bli av med " dom dära"!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-08 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt