Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sommar och höst


solen tittar fram

hittar en glipa i det tunga grå

lyser upp för en stund


stanna gå inte

du stråle av sol

värm mig lite till


min själ är så frusen

hela jag är så kall

när du är borta


se så löven glöder

i sprakande färgprakt

varje träd är av guld


moln skingra er

rid bort på era hästar av stål

sol slå dig ner


stanna en stund

du värme av hopp

låt ditt ljus skingra mörkret


höstrusk var god dröj

jag är inte redo

än





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-08 14:20



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fin bedjan till solens strålar att stanna och få hösten på flykt...
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP