Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intigheten mellan oss


Ett brev som inte kan skickas

för det har inget innehåll

ett tomt vitt ark


Det är så jag känner för dig

jag har tusen frågor

jag skulle kunna ...


men nej, det går inte

mellan oss är det vakuum

inget syre, bara kompakt mörker


som drar oss

åt helt

olika håll



 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 23:47



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra beskrivning av den avgrund som kan vara mellan människor, som ändå är förbundna med varandra. Smärtan finns där, att hantera.
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP