Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höst

När höst vinden silar genom grenarna
och sjunger sin symfoni i moll
känns det som livet sakta försvinner
De gulnande löven
singlar sakta mot marken
och lägger sig till ro
De har levt sitt korta liv
Det känns som hösten
är en spegel av ett människoliv







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-08 15:30



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt och skrivet, vacker bild
2020-10-08

  Sparvögat VIP
Vacker poesi om trädens kretslopp som till våren grönska slår ut igen...
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Underbart NATURligt flöde!

Tack!
2020-10-08

  AndLou VIP
Vackeret målande ord om hösten!
2020-10-08

  Respons VIP
Fin bild av trädet och dess koppling till livet.
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP