Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din närhet

Tröttheten strilar.
Mattheten droppar.
Innanför tomheten ett svagt eko.
Tornugglans själ omfamnar.
Krispig tystnad och vargen iakttar.
Något vilsen.
Skrubbsår av rå diamant.
Struntar i om höstens löv faller.
Det enda som jag bryr mig om.
Fastän skuggornas avslöjande smog.
Din närhet.
Är allt.
Mitt hjärta och min drömtydning.
Vi återförenas.
Tills antiloperna separerar oss igen.
Porlande gryning tär.
Hennes skönhets rimfrost.
Pudervit.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-08 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP