Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underordnad

Minnet och Glömskan
är Tvillingar
Plus o Minus
eller inte alls
Mekanismer lever sitt eget Liv
Minnet är inte Kronologiskt
Glömskan däremot
Spelar också sina Spratt helt Godtyckligt
det Skarpa
Konturer
Glömskan tycker tydligen om
att beslöja sudda
Hot mot Begripligheten




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-10-08 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP