Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadsstråk

Du lämnade ett tydligt stråk av saknad 

Efter dig

Utan att jag kan sätta fingret på vad 

Du gjorde

För  att ta en plats i mitt hjärta 

I besittning 

Och lämna ett fastetsat minne

I min själ

Som nu värker av saknad och längtan

Efter dig

Du illusionen av livets sanna mening

Som långsamt

Fräter sönder mig inifrån och ut

Söndertrasar och förgör

En längtan efter frihet under tvång

Så flammande het

Av frånvarons närvarande viskningar

Natt efter natt 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-13 06:58



Bookmark and Share


  ULJO
Berörs djupt
2020-10-13

  Lottie Ålhed VIP
Frånvarons närvarande viskningar Ord som berör i vacker dikt...
2020-10-13

  Elaine.S VIP
Väl beskrivet hur saknad svider och för ont och hur det kan bli ett sätt att leva. För så länge man har saknaden så har man något även on det gör ont. Vem är man utan saknaden? Kan känna igen hur hårt man kan hålla fast och hur lätt det faktiskt kan bli att andas när man kan låta saknaden bli ett minne.

Du skriver om det så att det känns.
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP