Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värmande kärlek

När jag fryser värmer du mig
Om du fryser värmer jag dig
Vi kan värma varandra
Med kärlekens värme




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-09 09:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket viktigt! /:) kärlek värmer!
2020-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är den sanna kärleken!
2020-10-09

  ULJO
Kärlekens värme går inte att vara utan
2020-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skrivet om kärlekens värme!
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP