Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som blev mitt 3


Självbild

 

 

 

Evig Energi

i mänsklig form

tänka, känna, skapa


**

 

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-09 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP