Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttoner

Sträck upp händerna mot himlen

Känner fukten och kylan dansa

Med gråhetens tätnande moln

Hör en dyster sång som vill fånga glädjen

Med sina vibrerande stilla toner

Drar in luften och håller andan

Snart faller allt i glömska

Under kylslaget regn eller 

Vit pudersnö




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 07:06



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker höstdikt
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP