Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövhalka

 

Tåget passerar

Det gick inte att bromsa

Björklöv i rälsen




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 11:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
12 poäng ! SL, SL.....gamle vän.....SJ:s släkting väl....
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP