Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JORDBRUKARE - tanka

Träd skakar i vind

guldpengar skatt i gräset

maskarna myser

jobbar flitigt med födan

till jord ska löven bliva




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-13 16:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag undrR om maskarna i jorden överlever vintern? De igår kanske i ide?
2020-10-15

  AiA Maria den fria
Berörande om naturens cykler och flöde

Tack!
2020-10-14

  Anya VIP
Jaa nu ska löven ner i myllan. Återanvändning. Fint diktat.
2020-10-14

    Lena Staaf VIP
Väldigt fin dikt med en varm känsla för vad jorden behöver.
2020-10-14

  M.Eta
Bra tanka, naturen sköter sig fantastiskt bra på egen hand!
2020-10-14

  Kajan VIP
Fin bild av Stora trädet och Lilla masken i växelspel. Den nya jorden behövs till mycket.
2020-10-14

  ULJO
En del av kretsloppet
2020-10-14

  Poeten Salvador VIP
Associierar till Harry Martinssons dikt om daggmasken
2020-10-13

  Feliaxel VIP
Löven är godis för gräset
med maskarnas hjälp
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP