Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrämmer

Strida strömmar
Höga vågor
Du skrämmer mig

De kommer närmare
Du tar inte ansvar
Du skrämmer mig

Du vill synas tillsammans
Visa upp dig
Ni är förblindade
Ni skrämmer mig

Vi ryggar tillbaka
En kall blåst
Tillsammans




Fri vers av Längtar
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-09 14:07



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Skrämmande fin och tankeväckande text tillsammans med en underbar bild...
Applåd!
2020-10-09

  Kajan VIP
Stark text med en oroande underton; om utsatthet som jag upplever det.
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Längtar
Längtar