Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Allteftersom havet.
Marinerad i tystnad.
Också prärievargens sken.
Urblekt som regn.
Utforskar.
Aldrig som oss.
Mer som trollslända och tussilago.
Innan hon stretade emot fågelsången.
Vem är det som lyssnar bakom din aura?
Behöver dig.
Min saga i ditt leende.
Hon utan mig själv.
Som du.
Fast inte alls.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP