Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen ser

Gryningen och hennes poesi.
Bakom skymningens dikter.
Förundrad över motståndet.
Regndroppar tilltar.
Närhet du vindögda själ.
Begrundar drömmarnas istappar.
Muskler under huden.
Starkare än lugnet.
När jag inte kan prata.
Din närhet så enhörning.
Smälter inom mig.
Din värld.
Min ocean.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP