Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en fjäril

Jag har en fjäril
i mitt hjärta
Så orolig
fladdrar den runt
lämnar sitt gömsle
och hittar kärlek
men så skör
och spröd
så lätt
blir den vingstött
och skadad
kryper tillbaka
på svaga små ben
för att långsamt läka
sen fladdrar den igen
vilt och längtande

Det bor en fjäril
i mitt hjärta
och den letar
efter dig




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-09 16:39



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Vackert motiv, fint bildspråk.
2020-10-09

  F.J.Will
Sannare ord har aldrig sagts. Vacker. Fint avslut.
2020-10-09

  SatansSon VIP
fin, jag haren bra här.https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1567753

2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Leonina