Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina dansskor

Blev  funnit på en vind

Varit nedpackat i åravis

Gått förbi asken gång på gång

Dansen var sökande fann egna steg

Pirutter och var alltid med i alla sammanhang

Så många glada rop

svänger runt runt fortare fortare

I en dans där och då

I en inlevelse av en stund som upptar allt....

En dag är det stopp

Ena benet vacklar

Dansskorna glöms fort bort blir stående på vinden....

Dagarna  går över  till något annat

En slags ro...

Ser ut genom vindens fönster regnet faller ned

I soporna försvann dansskorna....

Över nu.....

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP