Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er stackare som måste blockera !


Är ni vuxna !?

Jag tycker mig minnas att flera av er
har stavat rätt och uttryckt åsikter
som mycket väl skulle kunna jämställas
med ett moget, vuxet tänkande;
dessutom i ett land som lär vara demokratiskt
och uppmuntrar till fritt tänkande.

Men nej.

Ni har inte förmågan att argumentera
och kan således inte kallas mogna eller vuxna.

Ni gör som det lilla barnet. Blundar. Så finns
inte det onda.

Det främmande ni inte kan tala med.

Jag misstänker starkt att ni samtliga
har en historia gemensam.

Att ha blivit blockerade.

Jag vet verkligen inte varför funktionen finns
här på poeter öht.

Vill man inte läsa någon så låter man väl bli.

Som med TV-knappen.

Inte kan du blockera en hel kanal....

Väx upp !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-09 17:27



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Känner o tänker

Vi är alla fria
att värna vår frihet
sätta gränser
inför det som vi upplever
begränsar

Tack!
2020-10-17

  Solstrale VIP
Min vän Björnen han är nittio, han sa, låter allt sådant där rinna av mig, de betyder inte så mycket, att jag ska offra min lugn och ro, eller stressa min kropp över dem, och ge mig en infarkt... Klok Björn man har. Bra att fråga sig varför folk håller på!
2020-10-15

  smultronbergen VIP
Folk slutar ju för fasiken att gå ut på
terassen om en viss granne visar sig
i vissa kvarter. Känner några som allvarligt funderade på att flytta efter
att grannen dödshotat honom efter ett
missförstånd rörande att ett foto togs
med kameran. Den naive bekante ville
ta en bild på en rolig händelse. Den
psykopatstörde höll på med svartbygge.


2020-10-10

  smultronbergen VIP
Finns väl trots allt en gräns när man
försökt via ord och helt enkelt inte
orkar mer. Når inte fram.
Men blockerandet tar ju inte bort det
som skett men man slipper åtminstone
se skiten. komplex fråga men är förstås
Viktigt att våga konfrontera och fråga
sig varför man blir så in i helvete
provocerad förstås. Kritik kan vara värre
än en kommentar från en som alla
begriper har tomtar på loftet. Finns
förstås en stor fara i att plocka bort allt
som inte passar ens sköra ego.
2020-10-10

  Poeten Salvador VIP
Alla argument rinnner av kvartsnassar, då är det bättre att bryta kontakten helt med dem. För att slippa terror
2020-10-09

    tramp
Lysande ! Inte kan jag blockera grannen heller- fast att han är en idiot.
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP