Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutet

Bitterljuvt
minns
jag dig

Glittrande
ögon
som ler
åt en dag
som aldrig
kommer

Händer
som griper
tag i sand

Det finns
ett tidshologram
på väggarna
från igår...

Du dansar
fram och tillbaka
i mina drömmar

en färgglad fantasi
som blev alltför mörk

en melodi som blev
för sliten

Det är borta
som ett sandslott
i vinden

Det är i det förflutna...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-09 18:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Berör mig.
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP