Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorg och saknad (Min klimatkamp 9/10)

Jag har inte skrivit dagbok en enda gång i oktober. Jag kan inte förmå mig.

Men jag skriver ju. Här.

För att jag måste, jag måste fortsätta.

Idag är det fredag. Jag har tagit min dagliga promenad i skogen, och jag har tagit mitt #climatestrikeonline-foto bland granar och gula löv.

För att jag måste fortsätta.

Trots sorg och saknad.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-10-09 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP