Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda liv

Du kan gå
dina egen väg
Gör det !

Du har bara detta
enda livet

snälla

slösa inte bort
det med att
gömma dig

förneka inte dig
själv
förhindra inte dig
själv
från att vara
DU

Hel
stolt
rakryggad





Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-09 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP