Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att skydda sig i livets stormvindar


I kameraögat


Det är min
5års dag.
Så själv
klart
ser jag in i
kameran

I min värld fanns
inget ont.

Född till "Kajsa Kavat"

Det kom en storm som
blåste bort min tillit.

Det var ett inre krig
upplevelser av andras
sorg och smärta som
blev min ryggsäck,
läka sår som inte kunde
helas

Rädslor, ensamhet, övergivenhet

Men......

Det stärkte mig att se och
förstå hur man kunde överleva
lidandet i en dualistisk
värld.

Mina föräldrar hade också
för ett ögonblick självklart
tittat in i kameraögat när
de var barn.

Stormen kom även till dem
och lärde dem att söka skydd
inte blotta sin tilltro....







Övriga genrer av WyS VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-09 23:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Helt enormt!
2020-10-10

  Staffan Nilsson

Ja, det är så det är att bli vuxen.
Fint gestaltat!

2020-10-10

  Kungskobran VIP
Leve maskrosbarnen
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP