Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbäddad


När löven faller

ner för att bli mull som jag

är graven min gul




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 39 gånger
Publicerad 2020-10-10 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace