Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidens drömfångare

i djupmörkret
suckar natten

en bittertagg
svider
i tankedjupet

medan tiden
retsamt
traskar runt runt

vädjar gör hon
till sömnen

som gömt sig
i en skuggvrå

Längtansropar sen
gryningen åter




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-10 07:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Klara nattliga bilder, lätt igenkänningsbar i känslan.
2020-10-10

  BenGust VIP
Tassande tid och kura sömn som ligger hopkurad i skuggans vrå och gryningen som sen längtansropande kallar.
Fin målade nattlig scen

2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP