Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt avsked

Idag ska han åka
Min minsta men största
Längst och yngst
Idag ska han åka till en plats som ligger 500 mil härifrån.
Tänk om jag aldrig får träffa honom igen.

Ingen är viktigare just nu
Inget. Ingen.
Han lämnar mig
Känslan är total
Känslan av overgivenhet
Klibbig och överallt
Klibbar ner mitt sinne och jag kan inte se klart.

Mellangrabben följer med
Grabben som är utanför min kontroll men som ändå är så tillgiven.

Mamma och mormor vill följa med
Men det vill inte jag
Hon förorenar luften med sin närvaro
Hon fyller ut varje tum av min närvaro
Fyller ut varje kubikmillimeter med sin oro och sina tankar

Jag vill fylla ut varje kubikmillimeter med kärlek och närvaro

Min kärlek till honom gör mig stark. Gör att jag säger ja till detta trots smärtan i mitt eget hjärta.
Både smärta och glädje samtidigt
Hur är det möjligt
Sorg och lycka
Samtidigt

Glädjen ska segra även idag




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 09:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det som vi kallar för kärleken är en form av egoism
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP