Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tappar lite av mig själv

Borttappad i ångestens land
Huvudet snurrar
Alla tankar
Alla händelser
Ligger jag och blundar
Snurrar det mer
Men det är då jag vill koppla av
Det är då jag vill stänga av
Men då kommer det mer
Försöker hålla emot
Försöker hålla ihop
Men tappar lite av mig själv varje stund
Blir som attackerad av pilar
Flyger i riktning mot mig

I dagens ljus kastas jag in i det igen
Alla omkring mig växer
Känns som de röntgar min hjärna
Synar mig från topp till tå
Jag vill bara titta bort
Stänga av
Stänga in mig själv
Tills jag hamnar på en trygg punkt
Där slutar det snurra
Men när jag lämnat börjar det om igen...




Fri vers av MissCaylin
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 09:32



Bookmark and Share


  Minusgrader
Vacker dikt, känner igen mig väldigt mycket i känslorna.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin