Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


819.*THE CROWN!*

***
På ett plöjt fält...*I'm tapping out
"TIME"too good to miss.*
svajade den Majestätiska Damen
för att svälja *THE CROWN!*

***
motsatsen _ #How do you sleep around-
-lie about it!# svor att rikta strömmen
till ursprunligt flöde men ditt huvud
blev övermättad av innovationen!

***
Den Majestätiska Damen,
*they are a road _ BUT _ I _ HAVE CONTROL!*,
Evigt oförutsett inte oavsiktligt Evigt
DIN bottenlösa blick måste EVIGT
vandra genom det plöjda fältet...AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP