Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

 

 

regn som slår mot fönster

trädens löv som börjar gulna

vittnar om kommande höst och kyla

 

de delar samma rum, samma säng

kylan har blivit en barriär mellan dem

nätterna har blivit mörka och kalla

 

snart kommer vintern och snön

frostiga repliker slungas ut

rimfrosten täcker fönstren

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-10 10:54



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Peta in en pinne i brasan" he
2020-10-12

  ULJO
Ingen återvändo
2020-10-10

  AiA Maria den fria
Talande om stagnation


Tack!

2020-10-10

    Lena Staaf VIP
När kylan tränger in i en relation krävs en ordentlig brasa.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP