Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsögon

Djävulsögonen är öppna
De blickar inåt
och ser en nidbild
en karikatyr
fast komikens motsats

Djävulsögonen är öppna
Inuti osar mörkgrön avsky
Tassar rafsar hål
Varje liten millimeter är fel
mätt i annat än längd

Djävulsögonen är öppna
Djävulsrösten är hård
Den pickar på min hjärna
Den lamslår min mun
Den tar all min plats

Åh djävulsöga
jag drunknar
jag möglar
jag brinner




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 10:59



Bookmark and Share


  danne //
Tufft kul att växla om förgen till den där förföriska gröna från eldiga som det oftast brukar porträtteras eller intensiva röda som bränner sig genom..

Grönt för mig är erotiskt å sensuellet på ett personligt plan men kul med variation..

bra text föresten!
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass