Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Hör vindens vågor bölja
höga trädkronor böjer.
viskar
suckar
sörjer

Ser stormens vågor skölja
sakta folken sänker.
river
sliter
dränker

Men efter stormens natt
vågskvalp hymnen spelar.
kluckar
tröstar
helar

Vårfåglar kvittrar glatt.
En ny tid väntar.
sjunger
leker
Längtar




Fri vers (Fri form) av Kristian Ekman
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-10 11:48



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Vackert!

Flödet följer längtan
längtan föder flödet

Tack!
2020-10-17

  Kajan VIP
Gillar verkligen rytmen vid läsning; ett naturligt flöde, som av vatten och/eller vind. Fina poetiska bilder föds, och ett hopp.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Ekman
Kristian Ekman