Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Riktning

 

Inne i dig

finns en trappa

följ stegen

de bär rakt in

till ditt hjärta

 

Där bort ditt jag

en visshet om

vem Du är

 

Lyssna på

din längtan

lita på de svar

som finns

i stillheten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-10 12:33



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart skrivet om att våga lita på svaren som finns i vår innersta källa.
2020-10-12

  ULJO
Briljant skalderi
2020-10-10

  Kajan VIP
Så sant, om det så viktiga; att vara i sig själv och därmed sann i mesta mån.
2020-10-10

  AiA Maria den fria
Fint om hela vägen hem till den rena essensen vi alla bär

Tack!
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP