Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cybermakt



Kommunikation
är en muskel
eller ett inre mysterium
där rörelsen
anpassar sig efter
någon annans vilja
Styrd av en fysisk lag
vilken inte får ta över
blir diplomatin
räddningen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-10-10 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP