Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttmaskinen




Människan,
en meningslös existens som individ

Som individer korkade och i grupp livsfarliga

Medveten om sin egen dödlighet,
men förnekar den med hopp

Gud är död, magin fanns inte

Framtiden är tröstlös när vi vet att vi inte finns i den






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-10-10 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2