Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös




Den stora rastlösheten,
den gnager,
finns alltid

Definierar vem jag är

Styr vad jag gör

Ingen tid för ingenting







Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-10 12:58



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det stämmer så bra , rastlös man vet inte vad man skall ta vägen
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2