Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minun suomalainen!

Mutta minun isä

puhu hyvä Suomi,

Det räcker ju inte

med en timme

i veckan!

på det lär man

sig inte mycket!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 14:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Utöka tiden.
2020-10-23

    Lena Staaf VIP
Du får öka till två timmar!
2020-10-10

  Sparvögat VIP
Finska är ett svårt språk att lära...
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy