Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom iskristall

När glöden
som burit henne
tycks slockna

då kliver hon
åter ner
i tystsvärtan

den där hon
inte bottnar

där orden göms
i tårstalaktiters
hårda sälta

ibland skymtar
hon ljuset

genom iskristallens
drömbrytning

glöden
ännu fjärran





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-10 15:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Skrämmande bild av känslomässigt tillstånd, där avståndet är tydligt. Starkt.
2020-10-11

  BenGust VIP
tystsvärtan
tårstalaktiters
drömbrytning

Att tränga igenom skikt av
varierande hårdhetsgrad för
att nå kärnan och känna
glöden sakta strömma emot.

Precist ordval, känsla, och målande nysammansättningar borgar för
ett bokmärke.

2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP