Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Kärleksregn

Jag har ett moln inom mig

   Moln med kärleksregn

men ingen att regna över

                  Jag

drunknar i mina egna

       regndroppar

     som reflekterar

    ljuset från mitt hjärta

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-10 15:32



Bookmark and Share


  TT
Så fin...vemodsvacker!!!
2020-11-22

  SatansSon
bravo. en applåd. ett lysande hjärta i en regndroppe. djärvt bildspråk.
2020-10-16

  Whero
Vackert beskrivande, snyggt.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP