Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen vid plogen

Det låter enkelt
att stänga konstnärstappen
blott konsumera

som hållen anda
nu och tills vidare, som
fasta från vatten

Handen vid plogen
tjurskallig nacke lätt böjd
oskriven jordmån




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-10-10 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP