Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hitta sig själv...


Jag är här

Jag är precis här,
och ändå har jag
svårt för att
hitta mig själv...




Fri vers av Klipparen
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-10 16:52



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
stämmer så bra vad du skriver
2020-10-11

  danne //
Den här är fin med.
Kärleksfull på ett sätt..

Hur ödmjuk man än är mot
sin bubbla lyckas
den dansa iväg med själva lyckan där inne.. men någonstans där inne finns ju allt..

Så möter jag dina ord ...

2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen