Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt enda val nu är att vara optimist

Tänk att en bakterie kan slå ut en så mycket
3 veckor sjuk men nu jävlar...
Jag är tillbaka och är redo att ta över hela mitt sovrum
Det ska jag göra med musik genom gitarrplink
Du kan nog höra mig om du befinner dig i närheten av min lägenhet
Det blir bra till slut och allting ordnar sig




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP